Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean o sărbătoresc pe fiica lor, Vera.

Este sărbătoare în familia Laurei Cosoi. Fiica cea mijlocie a împlinit astăzi doi ani și mama sa i-a făcut o urare emoționantă în mediul online. 

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean o sărbătoresc pe Vera, fiica lor cea mijlocie. Astăzi, ea a împlinit 2 ani și totodată, este și ziua sa de nume. Micuța poartă și numele Fecioarei Maria, astfel că este o sărbătoare dublă pentru ea. Mama sa i-a făcut o urare emoționantă în mediul online pe care toată lumea o poate citi.

Actrița își dorește ca fiica ei să fie mereu fericită și îi mulțumește că a venit în familia lor. Vera este un copil cuminte, iar părinții sunt foarte mândri atât de ea, cât și de Rita. Laura Cosoi a reușit să se insufle copiilor iubirea pentru biserică și pentru Dumnezeu și este extrem de mândră de acest lucru.

Mai mulți internauți au comentat la fotografiile postate și i-au făcut mai multe urări micuței Vera. Totodată, Laura Cosoi le-a transmis o urare și sărbătoriților zilei de azi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

„Vera noastră bună și dragă, copil bun și senin, te iubim nemărginit. Ești toată un zâmbet și lumină. Îți mulțumim că ne-ai ales drept familie și recunosc că nu există zi in care să nu ne minunăm de tine. Te rugăm să ne ierți pentru stângăcii, pentru momentele când ne pierdem răbdarea, pentru… știi tu 🙃. Dar îți vom fi mereu aproape cu o îmbrățișare și sufletul plin de iubire!
La mulți ani, Vera noastră! Să fii sănătoasă, cu dragoste de Dumnezeu și mereu înconjurată de frumos si bunătate, de lumină și oameni dragi! Să ții minte că viața înseamnă să iubești și să fii iubit!

P.s: Timpule, fii blând cu noi 🙏🏻

Vera Maria, 2 ani, 15 august 2022

La mulți ani, Măriilor!”, a scris Laura Cosoi pe contul său de Instagram.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.