Ioana Ginghină este o mămică împlinită și fericită. Ruxi, fetița acesteia s-a transformat într-o adevărată domnișoară și îi cală pe urmei mamei sale. Cele două au o relație foarte apropiată și petrec mult timp împreună.

Fiica Ioanei Ginghină și a lui Alexandru Papadopol a ajuns la vârsta adolescenței și nu le dă prea mari bătăi de cap părinților. Ruxi are 14 ani, este o adevărată domnișoară și încearcă să fie un copil exemplar. Tânăra are personalitate, iar aceasta se oglindește prefect în stilul vestimentar pe care îl abordează.

Recent, Ioana Ginghină a declarat că deși fiica ei a intrat în perioadă de „rebeliune” specifică adolescenței, nu au existat până acum probleme sau neînțelegeri între cele două.

 „Vestimentația este mai mult pe negru, cu bocanci, cu multe inele, cu multe lanțuri la gât, dar cam atât. Aici se vede această latură mai rebelă. E un copil cu care mă înțeleg extraordinar de bine, nu pot să spun că avem probleme sau că ne certăm. Ea este un copil foarte bun, de un an și ceva chiar pot să spun că ne înțelegem perfect.”, a declarat Ioana Ghinghină, potrivit cancan.ro.

Fiica Ioanei Ginghină îi calcă pe urme! Cum artă Ruxi la 14 ani. „Se vede această latură mai rebelă”
Instagram

Fiica Ioanei Ginghină îi calcă pe urme

Așa cum era de așteptat Ruxi le calcă pe urme părinților și deja merge alături de mama sa la cursuri de actorie. Tânăra nu a decis pentru moment dacă va începe o carieră în acest sens, dar cursurile de actorie par să i se potrivească de minune și nu este exclus ca în câțiva ani să o vedem pe micile ecrane.

„Am făcut acum cursuri de actori pentru copii, pe vară. Nu făcusem până acum vara, deși am școala de actorie de 9 ani. Anul acesta mi-am luat inima în dinți și am zis să fac și a venit și Ruxi, are 2 săptămâni de când se trezește dimineața și vine cu mine, nu a obligat-o nimeni, a fost pur și simplu dorința ei.

Eu fac aceste cursuri de actorie cu ea de când este mică, îi place și mă bucur foarte mult că vine și că lasă telefonul măcar pe perioada asta cât stă cu mine la cursuri și se concentrează pe ceea ce are de făcut. Chiar este un copil foarte bun și sper din tot sufletul să fie așa toată adolescența”, a mai spus Ioana Ginghină.