Cristina Șișcanu este extrem de activă în mediul online, în ciuda programului său destul de încărcat.

Deși este prezentă pe platformele social media de ani de zile, recunoaște că atitudinea unora îi lasă un gust amar. Recent, vedeta s-a trezit că fiica ei este pusă la zid din cauza unui videoclip nevinovat.

Cristina Șișcanu este una dintre vedetele care petrecere destul de mult timp în online, încercând să creeze conexiuni cu fanii ei. De-a lungul timpului, soția lui Mădălin Ionescu a știut cum să impună anumite limite, dar și cum să dozeze conținutul, astfel încât să nu dea prea multe din casă.

Însă, înainte de a fi vedetă, Cristina este o mamă excepțională, iar copiii ei sunt mereu pe primul loc. Petra, fiica sa de șase ani pare că începe să îi calce pe urme mamei sale celebre și așa se face că a început să se filmeze pentru Instagram. Petra este elevă, așa că una dintre primele sale filmări a fost cu ținuta de școală.

Nici nu au trecut câteva minute de când videoclipul a fost postat, că Petra, dar și mama sa, Cristina au început să primească fel de fel de critici din partea celor care le urmăresc. Inițial, Cristina nici nu a știut ce s-a întâmplat, dar se pare că internauții au taxat-o și pe ea pentru felul în care își educă fiica.

Fiica Cristinei Șișcanu, linșată pe internet din cauza unui videoclip. „Nu credeam că mai există astfel de mentalități”
Instagram

Cristina: „Îmi pare rău, nu văd nimic negativ”

În concepția celor din online, micuța Petra nu ar fi trebuit să facă un astfel de videoclip deoarece nu este deloc potrivit vârstei sale și nici nu are ce să învețe din asta. Cristina a rămas de-a dreptul șocată și nu credea că în 2023 mai există persoane care să se lege de astfel de aspecte. În plus, nu este nimic rău în faptul că o fetiță este preocupată de aspectul ei fizic și pune accent pe uniforma de școală.

„Am postat un video în care Petra a prezentat o ținută și a descris-o. Petra are 6 ani și jumătate. Nu m-am gândit că în 2023, pe Instagram, unde consider că e un public cu mintea mai deschisă, pot exista comentarii: „Vai, cum să faci așa ceva la vârsta asta?! Ce o să mai faci la 20 de ani?!”, „Trăiește-ți copilăria!”.

Că înveți copilul să se îmbrace cu bun gust, să fie curat, ăsta e un lucru rău. Eu aș vrea ca cele care au emis astfel de păreri să-mi explice ce anume este rău sau cum ar putea să influențeze lucrul ăsta negativ un copil.”, a spus Cristina.