Mihai Morar și soția sa, Gabriela sunt în culmea fericirii. Mezina familiei, Roua a început grădinița particulară. Aceasta va avea parte de un program special, unde vor fi incluse numeroase activități, dar și prețul este unul pe măsură.

Fiica cea mică a lui Mihai Morar a mers pentru prima dată la grădiniță. Părinții sunt foarte încântați de alegerea făcută și sunt convinși că mediul de învățare va fi unul perfect pentru Roua. La aceeași instituție de învățământ merg și gemenele Mara și Cezara, iar taxele nu sunt accesibile pentru toată lumea.

Programa școlară este una variată, iar părinții se bucură de acest lucru. Activitățile o vor ajuta pe Roua să se dezvolte și să aibă numeroase abilități artistice, practice sau sportive, ceea ce nu se întâmplă la o grădiniță de stat. Fiica lui Mihai Morar merge la Grădinița Olga Gudynn International School, unde taxa de școlarizare începe de la 670 de euro pe lună și poate ajunge până la 750 de euro.

Mihai Morar a făcut un videoclip din această dimineață pe care l-a postat pe Instagram. A filmat-o pe micuța Roua cum se pregătește de grădiniță, apoi drumul și prima întâlnire cu doamna educatoare. Micuța a părut încântată de noua schimbare din viața sa.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihai Morar (@mihaimorar)

GATA BEBELUȘEALA! De azi, Roua e fetița care începe grădinița.”, a scris Mihai Morar pe Instagram. 

Ce activități se fac în cadrul grădiniței

Grădinițele Olga Gudynn sunt cunoscute în București pentru oferta variată de activități care se regăsesc. Fiica cea mică a lui Mihai Morar va beneficia de Curriculumul Britanic, unde se vor folosi tehnici de predare clasice și moderne. Dotările instituției sunt la standarde internaționale, iar copiii vor avea parte de multă atenție din careta cadrelor didactice.

Prețul începe de la 670 de euro pe lună, având program de la 08:00 la 13:00. Prima masă a zilei și gustarea sunt incluse în program. Se va studia limba engleză, activități creative sau sportive, precum și consiliere școlară. Copiii au posibilitatea de a participa la evenimente dedicate lor, cum ar fi expoziții sau spectacole, workshopuri sau concursuri,