Codin Maticiuc este cunoscut în spațiul monden ca fiind unul dintre cei mai petrecăreți bărbați. Însă, în ultimii ani, Maticiuc a renunțat la acest statut, iar o mare parte din merit o are Ana. Iubita lui l-a cumințit și i-a arătat ce înseamnă iubirea adevărată. Acum, cuplul are două fetițe, dar, din păcate, Smaranda suferă de o afecțiune rară.

Cu siguranță, Codin Maticiuc a pierdut numărul petrecerilor la care a fost, atât în București, cât și peste hotare. Alintat mulți ani la rând „crai de Dorobanți”, Maticiuc a avut la activ multe aventuri și părea că nicio femeie nu îl poate cuminții. Asta până când a apărut Ana în viața lui și totul s-a schimbat.

Codin Maticiuc și Ana au o relație de mai bine de doi ani, dar, cu siguranță se știu și de mai mult timp înainte de a confirma că formează un cuplu. Prietenul lui BRomania a recunoscut că a fost nevoie de mult timp să o cucerească pe Ana, de luni bune, pentru că aceasta se lăsa destul de greu convinsă de bărbați.

Fiica cea mare a lui Codin Maticiuc suferă de o boală cumplită. „Nu se poate trata” captură Youtube

Codin: „Așa le dă Dumnezeu oamenilor cu bani… ”

Ana Pandeli a mai avut o relație înainte, în urma căreia a rezultat un băiețel de 11 ani pe care Codin îl iubește ca și cum ar fi copilul lui. Acesta nu face diferențe între cele două fiice ale sale și Mario și, drept urmare, îi tratează la fel pe cei trei.

Codin și Ana s-au mutat împreună în momentul în care au aflat că vor devini părinți, Codin fiind pentru prima dată pus în fața unui asemenea rol extrem de important. Pentru că și-a dorit tot ce este mai bun pentru fiica lui, el și Ana au decis ca nașterea să aibă loc în Statele Unite ale Americii.

La scurt timp după ce micuța s-a născut, cei doi au aflat că aceasta suferă de o afecțiune a ochilor destul de rară și de gravă, care nu poate fi tratată. De aceea, micuța Smaranda poartă mereu ochelari.

„Smaranda a avut o chestie pe care încă o mai are, o afecțiune a ochiului pe care am depistat-o când era bebeluș. E genul de boală care se întâmplă 1 la un milion de cazuri și care nu poate fi tratată. Așa le dă Dumnezeu oamenilor cu bani, boli incurabile”, a spus Codin Maticiuc, în podcastul „Acasă la Măruță”.