Creatoarea de modă are parte de o vacanță reușită alături de fiica și de mama ei


Bianca Drăgușanu bifează încă o vacanță în acest an, în Turcia. De la începutul anului și până în prezent, vedeta a ieșit din țară de multe ori. De data aceasta, blondina nu a ajuns în Dubai pentru afaceri ci în însorita Antalya. Bianca nu a plecat alături de Gabi Bădălău ci de o parte din familia ei. Mai exact, aceasta se bucură de vacanță alături de fiica ei, Sofia, precum și de mama ei, Madi.

Sofia, gesturi îngrijorătoare pentru bunica ei?

Bianca Drăgușanu este o mămică îngăduitoare și permisivă cu fiica ei. Blondina îi îndeplinește micuței Sofia toate poftele, mai ales în vacanță. Mare iubitoare de animale, fiica Biancăi și a lui Victor Slav nu ratează nici un moment pentru a-și arăta drăgălășenia față de acestea. În cadrul resortului de lux în care cele trei s-au cazat, au avut surpriza să găsească numeroase pisicuțe hoinărind prin spațiile verzi. Micuța Sofia nu a stat deloc pe gânduri și a luat în brațe aproape fiecare felină care i-a ieșit în cale. Dacă multe alte mămici ar fi fost exasperate de astfel de gesturi, Bianca nu a reacționat deloc așa. Blondina s-a amuzat alături de fiica ei de acest gest. În schimb, vedeta a lăsat de înțeles faptul că bunica micuței ar fi deranjată la maxim de această atitudine.

Astfel, alături de imaginile postate pe Instagram, creatoarea de modă a scris și un mesaj sugestiv.

Sursa foto: Instagram

„Moare buni😂😂„, semn că Madi Drăgușanu nu ar tolera ca nepoțica iei să ia toate pisicile în brațe.

Cine se ocupă de afacerea Biancăi în perioada în care ea călătorește?

Bianca Drăgușanu are un ajutor de nădejde în afacerile pe care le are. Mai exact, atelierul de croitorie pe care îl deține funcționează la capacitate maximă chiar și atunci când ea lipsește. Asta pentru că sora ei, Oana se ocupă de partea administrativă a acestei firme. Bianca are extrem de multă încredere în sora ei și îi lasă toată responsabilitatea din cadrul atelierului atunci când este plecată. De altfel, și atunci când vedeta este in țară, Oana reprezintă un om de bază în bunul mers al companiei.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.