Fiica cea mica a regretatei artiste Gabi Luncă nu poate trece peste moartea mamei sale. Aceasta suferă de depresie și este pe tratamente puternice pentru a se vindeca. Rebeca Onoriu o plânge zilnic pe mama sa și își amintește cu drag de momentele petrecute împreună.

Gabi Luncă a fost una dintre cele mai apreciate artiste din țară. Aceasta a decedat la vârsta de 83 de ani, după ce a contactat Covid. Cântăreața a fost o luptătoare și a iubit viața, în trecut reușind să învingă boala secolului, cancerul. După trecerea în neființă, artista a lăsat multă suferință în urma sa, în special pentru fiicele sale.

Rebeca Onoriu, mezina familiei este în depresie și nu își poate reveni, deși a trecut un an. Aceasta ia un tratament pentru depresie și a apelat la un neurolog cu dorința de a se vindeca.

„Sunt în continuare pe tratament. Sunt în depresie. Mâine merg la neurolog. E o durere foarte mare. Nu pot vorbi cu surorile mele, și ele plâng. Nu pot să-mi revin, e foarte greu.”, a spus Rebeca Onoriu pentru impact.ro.

Social media

Rebeca Onoriu: „Mă trezesc și mă culc cu mama în gând”

Rebeca Onoriu își plânge mama zilnic și încearcă să-și aline suferința oricât de puțin. Aceasta nu a schimbat nimic în casă și a lăsat lucrurile la fel ca în vremea în care trăia mama sa. Totodată, ea gătește mâncărurile preferate ale artistei pentru a-și aminte aminte de ea.

„Nu am schimbat nimic în casă. Mă trezesc și mă culc cu mama în gând, a fost iubită de atâta lume, dar mai ales era darul cel mai de preț din ce aveam eu. Nu pot spune cuiva prin ce trecem. Am fost oarecum învățate fără mama de sărbători, ea fiind plecată. Dar când vezi că nu mai vine acasă. Ce să facem, nu suntem nemuritori, toți ne ducem mai devreme sau mai târziu.”, a mai spus fiica artistei.