Antonia are de dus lupte grele cu propria persoană. Frumoasa cântăreață este acum obligată, de contextul în care ne aflăm din cauza pandemiei de coronavirus, să se vadă cu fetița ei, Maya, doar cu ajutorul internetului, pe rețelele de socializare. Fiica cea mai mare din prima căsătorie locuiește cu tatăl ei, Vincenzo Castellano, în Italia alături și de bunici. Aceștia își au domiciliul într-o zonă foarte afectată de noul coronavirus din Italia, mai exact în Castellamaare di Stabia. Din această cauză Antonia stă cu sufletul la gură zi de zi.

Reclamă

Încă de la debutul acestei pandemii în Italia, Antonia nu mai are liniște și se simte fără nicio putere în fața acestei situații fără precedent. Distanța imensă care se află între ea și fiica ei o nelinișește teribil. Cu toate acestea, frumoasa cântăreață își încredeințează încrederea în mâinile fostului ei soț, Vicenzo Castellano, că totul se va termina cu bine. În prezent, fiica cea mai mare a Antoniei are 9 ani și locuiește în Italia alături tatăl ei și de bunicii din partea tatălui. Fiica celor doi a rămas în custodia tatălui încă de la momentul în care cei doi și-au spus „adio”.

Pe lângă acest lucru, în aproximativ o săptămână, adică pe data de 12 aprilie, frumoasa Antonia împlinește vârsta de 31 de ani. Aceasta este foarte tristă pentru că nu poate să o aibă și pe fetița ei, Maya, alături de ea.

„Antonia are încredere că fostul ei soț și părinții lui au grijă de Maya. Pe 12 aprilie, Antonia va împlini 31 de ani și ar fi dorit să petreacă alături de fiica ei care să își revadă și frații (Dominic, 5 ani și Akim Alexandru, 3 ani, din relația cu Alex Velea – n.r.). Acum însă e imposibil și știe asta. Antonia și Maya țin legătura prin telefon și rețele sociale”, au mărturisit surse din apropierea Antoniei.