În ultima perioadă, Sarah este din ce în ce mai mult în atenția publicului. Fiica Aneimaria Prodan se află de ceva timp în România, iar în toată această perioadă a fost văzută în compania prietenilor. Apropierea dintre ea și Lino a ridicat multe semne de întrebare, așa că tânără a simțit că este momentul să pună punctul pe „i”.

Sarah este un tânără extrem de frumoasă și nu duce deloc lipsă de propuneri din partea bărbaților. Fiica Aneimaria este foarte concentrată pe cariera ei și vrea să facă performanță în lumea baschetului. Sarah face parte din echipa de baschet  Cal Poly Mustangs, una dintre cele mai cunoscute din California.

Fiica Aneimaria Prodan își împarte timpul între familie și antrenamente. În urmă cu aproximativ o lună, tânăra a fost văzută cu Lino. Cei doi s-au filmat în timp ce erau în mașina pe care o deține Sarah și părea că se distrau de minune. De la acele imagini și până la a fi cuplați de către presă a mai fost un singur pas.

Fiica Aneimaria Prodan reacționează! Ce a spus Sarah despre zvonurile potrivit cărora ar forma un cuplu cu Lino
Instagram

Sarah începe campionatul din America în luna noiembrie

Informația a ajuns și la urechile tinerei, dar aceasta nu a simțit nevoia să facă un caz din asta. Sarah este obișnuită cu știrile din presă, mai ales că familia ei a fost mereu în centrul atenției. Totuși, acum că a avut ocazia, fiica Aneimaria Prodan a simțit nevoia să lămurească care este, de fapt, relația dintre ea și Lino.

Așa cum se așteptau mulți, cei doi sunt doar foarte buni prieteni. Sarah a recunoscut că este singură, iar în această perioadă, nici dacă a vrea nu ar avea cum să își facă o relație. Tânăra are multe campionate, iar programul ei este dedicat, în totalitate, carierei.

„Ce apare în presă nu întotdeauna este adevărat. Cu cine apar eu ori îmi este vreun prieten foarte bun, ori nu este adevărat. Nu am un iubit la acest moment, cel puțin nu acum! Este foarte greu să-mi fac un iubit în România, mai ales că eu stau în America. Dar, cine știe, vom vedea!”, a declarat Sarah pentru Click.