Andreea Tonciu trece prin momente destul de dificile în cadrul competiției „Survivor România” 2022. Mama brunetei a fost invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță și a vorbit despre ceea ce se întâmplă cu fiica sa în competiție. Femeia a mărturisit că este foarte îngrijorată din cauza stării de sănătate a acesteia, mai ales după ce a fost transportată cu targa la spital după ce a leșinat în brațele medicilor.

Se pare că probele la care sunt supuși concurenții sunt destul de dificile și greu de dus la bun sfârșit, motiv pentru care mai mulți concurenți chiar s-au rănit în timpul jocului. Andreea Tonciu a întâmpinat dificultăți destul de serioase după ce i s-a făcut rău. În aceste momente se află sub stricta supraveghere a cadrelor medicale.

social media

Mama Andreei Tonciu, dezvăluiri emoționante despre Rebeca

Imaginile difuzate pe micile ecrane cu Andreea Tonciu au îngrijorat pe toată lumea. Inclusiv micuța sa fiică, Rebeca, a avut foarte mult de suferit în momentul în care și-a văzut mama că se află într-o situație atât de delicată.

„Cred că e un dor imens de fata ei, Rebeca. Dacă Andreea ar putea să o vadă pe fetiță cum reacționează la tot ce se difuzează despre ea în emisiune, cred că n-ar mai sta nicio secundă acolo. Copilul este traumatizat de ceea ce vede. Plânge non-stop când vede că mama ei pierde, are niște emoții fantastice. Suntem efectiv șocați de recția copilului. (…) Când a văzut că mami e pe targă, micuța de ea chiar a trait o mare trauma”.

Întrebată dacă ea va fi propusă pentru eliminare pentru că Andreea nu s-a putut adapta din punct de vedere social, Maria Tonciu a răspuns: “Nu cred că nu s-a adaptat… Cred că o vor propune spre eliminare din punct de vedere medical. E o traumă pentru ea faptul că n-a dormit de atâtea nopți, că nu mănâncă… Soțul ei, Daniel e șocat de ce trăiește ea acolo”, a povestit mama brunetei în cadrul unei emisiuni.