Noul sezon de la „Survivor” este de abia la început, dar familiile concurenților par să fie deja afectate emoțional de lipsa celor dragi din viața de zi cu zi. Dintre toți, cea care pare să sufere cel mai mult este Rebeca Ana Maria, fiica Andreei Tonciu.

Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu au o fetiță, iar micuța este foarte atașată de mama ei așa că îi simte lipsa foarte tare. Mama vedetei a vorbit despre tot ce se întâmplă acasă, cât timp bruneta se află la „Survivor”.

Fiica Andreei Tonciu, afectată emoțional de participarea mamei ei la „Survivor”

Invitată în cadrul emisiunii La Măruță de la ProTV, mama Andreei Tonciu, a făcut mărturisiri emoționante legate de nepoțica ei. Se pare că Rebecăi îi este foarte dor de mama ei și plânge când o vede la televizor.

„Eu, când a plecat Andreea, i-am spus că o să se atașeze de băieți și de CRBL. Ea era convinsă de lucrul ăsta, a crezut că CRBL va fi aproape de ea. Andreea nu a crezut niciun minut că va fi atât de dur. Dacă ar vedea-o pe Rebeca cum reacționează la ce se dă pe post, nu ar mai sta nicio secundă acolo.

Copilul e traumatizat de ceea ce vede. Plânge nonstop când vede că pierde. Are emoții fantastice. Suntem șocați de reacția fetei la acest show. Toți sunt unul pentru unul. Nu contează ce spun cei din jur, eu trebuie să fiu primul. Acolo sunt separați, e fiecare pentru el.”, a declarat mama Andreei Tonciu la ProTV. 

Fiica Andreei Tonciu, afectată emoțional de participarea mamei ei la „Survivor”: „Este traumatizată de ce vede”
ProTV

Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu, nu a fost de acord ca ea să participe la Survivor

Mai mult decât atât, mama Andreei Tonciu a mai povestit și faptul că Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu, nu a fost de acord ca ea să participe la „Survivor”.

”Soțul Andreei e șocat de situație. Daniel i-a zis să nu se ducă, pentru că e greu, că nu e făcută pentru așa ceva. Lui i se pare șocant să stai atâtea zile nemâncat și fără somn.”, a mai declarat Maria Tonciu.