Viața artistei s-a schimbat la 180 de grade în ultimele luni, la fel și cea a fiicei ei și a fostului partener

Andreea Antonescu a uimit pe toată lumea atunci când a anunțat că este însărcinată. Vedeta și jurnalistul Victor Vrânceanu urmează devină părinți. Pentru a putea să aibă grijă de ea în această perioadă, Andreea a luat o decizie neașteptată legată de fiica ei.

Sienna a rămas alături de tatăl ei în America

Andreea Antonescu și Traian Spak au trăit o poveste de dragoste de mai bine de 15 ani. Cei doi au locuit în America, însă viața a avut alte planuri pentru ei. Astfel, celebrul cuplu a ajuns într-un final la despărțire. Andreea Antonescu s-a întors în România, iar fostul ei partener în America.

Artista și-a adus atunci și fiica în vârstă de 11 ani în țară. Micuța a fost înscrisă la școală la Galați, orașul natal al Andreei. De altfel, vedeta a luat această decizie pentru ca mama ei, cadru didactic să îi poată fi alături copilei. Ulterior, Andreea a decis să își ia fiica la București.

Viața este imprevizibilă însă, astfel că, după scurt timp, cântăreața a aflat că este gravidă. Pentru a se putea ocupa de pregătirile de naștere, Andreea și fostul ei partener au luat o decizie pentru binele fiicei lor. Astfel, artista a fost plecată în America pentru a o lăsa pe Sienna la tatăl ei.

Din imagini, fetița Andreei este mai mult decât încântată de acest lucru. Mai mult, se pare că tatăl ei se descurcă de minune în rolul de părinte singur, cel puțin pentru moment.

Cel mai probabil după ce va naște, Andreea își va aduce din nou fiica acasă.

Nu a dezvăluit niciodată motivele separării de fostul ei partener

Andreea Antonescu a vorbit de multe ori despre relația cu tatăl fiicei ei. Artista nu a dezvăluit însă care au fost motivele ce au dus la separarea lor. Vedeta a fost cea care și-a dorit să se mute în America alături de familie. Ulterior, după câțiva ani, Andreea și-a dorit să se întoarcă în România. Traian Spak, fostul ei partener nu a dorit acest lucru, astfel că drumurile lor s-au separat definitiv.

Attachment.png

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.