Fiica Anamariei Prodan, Sarah, are numai 20 de ani, însă este extrem de atrăgătoare. Tânăra străluceste atat pe terenul de baschet, cat si in domeniul Fashion. Daca pana acum toata lumea o cunoastea drept o tanara blonda, copie fidela a mamei sale, acum s-a schimbat total! Fiica Anamariei Prodan a renuntat la blond în favoarea satenului! Asta nu e tot! Tanara le da clasa acum multor dive autohtone și le-au putea face față cu succes și vedetelor de peste Ocean.

Reclamă

Sarah Dumitrescu mosteneste frumusetea mamei sale, cele doua putand fi usor de confundat. Sa fie acesta motivul schimbarii de look pe care si-a facut-o fiica Anamariei Prodan? Tânăra Sarah a postat recent cateva poze pe instagram in care se observa cu usurinta ca a renuntat la blondul angelic. Fiica Anamariei Prodan i-a obisnuit pe urmaritorii ei cu fotografii in ipostaze seducatoare, însa de data aceasta chiar i-a surprins.

Sarah s-a transformat într-o satena focoasa si si-a subliniat noul look prin vestimentatie. Purtand o bustieră albă și o pereche de pantaloni casual, fiica Anamariei Prodan a uimit audienta. Pielea bronzata si abdomenul lucrat au atras atentia urmaritorilor, semn ca tanara de numai 20 de ani stie cum sa se faca remarcata. Până si surorile Kardashian ar fi geloase pe romanca noastra!

Cu ce se ocupă Sarah?

Fiica Anamariei Prodan este o tanara pe cat de frumoasa, pe atat de ambitioasa si muncitoare. Tanara are aceeasi pasiune ca si tatal sau natural, primul sot al Anamariei Prodan: baschetul. Sarah s-a facut remarcata in acest sport mai ales la sfarsitul anului trecut. Atunci tanara a debutat in baschetul de colegiu din America, NCAA, ultimul înainte de WNBA, liga profesionistă americană de baschet. Daca va continua aceasta pasiune si va ajunge mai departe, Sarah ar fi a treia romanca ajunsa la acest nivel superior al baschetului.

Anamaria Prodan isi sustine fiica si urmareste fiecare meci al acesteia. Chiar daca nu poate ajunge mereu in USA pentru a fi prezenta pe stadion, din fata televizorului ii transmite toata energia ei buna. Din pacate, Sarah s-a accidentat destul de grav la inceputul anului, astfel ca a ratat o buna parte a campionatului. Acum, ca toate competitiile sunt amanate, fiica Anamariei are tot timpul din lume pentru a se reface si a fi din nou in cea mai buna forma, pe teren.