Anamaria Prodan s-a desprins definitiv de orice legătură cu fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf. Aceasta și-a exprimat de mai multe ori că singurul lucru pe care îl mai vrea din partea lui este să le înapoieze copiilor ce le-a furat. De asemenea, fiica ei cea mare i-a transmis un mesaj indirect prin intermediul contului mamei sale de Instagram.

Deși, Sarah Dumitrescu este fiica Anamariei din relația cu baschetbalistul Tibi Dumitrescu, aceasta l-a iubit pe Reghe ca pe un tată. Vestea șocantă despre el și Corina Caciuc a afectat-o în egală măsură ca pe frații ei și toți sunt alături de impresară.

Fiica Anamariei Prodan, reacție acidă în social media

Baschetbalista Sarah Dumitrescu, fiica cea mare a lui Anamaria Prodan are 22 de ani și este o jucătoare de baschet bine cotată în America. Aflată împreună cu mama ei, aceasta s-a răzbunat pentru toate problemele pe care Reghe i le-a provocat printr-o poză. Fără să i se adreseze direct, aceasta a lăsat un mesaj mai mult decât evident. Pentru ea, copiii rămân cei mai importanți și ei alcătuiesc familia din care Reghe nu mai face parte.

„My LOVE@sarahh just Like me/ So powerful ❤️. We are the FAMILY. THE REAL ONE. THE MOST POWERFUL ONE.CE A FOST USCAT S A ELIMINAT 🤣🤣🤣💪”, a scris impresara în descrierea pozei cu fiica sa.

Anamaria Prodan îngroapă securea cu Corina Caciuc

Impresara s-a confesat întro postare despre adevărata problemă din viața lor. Mai exact, este vorba de Reghecampf și de comportamentul lui care a afectat pe toată lumea. Amanta lui, Corina Caciuc nu ar fi ruinat o familie, dacă el îi iubea într-adevăr, iar acest lucru a fost clar exprimat de vedetă. Atât ea cât și copiii lor sunt profund dezamăgiți.

„Problema lui Reghecampf este mare. Nu înțelege că cel mai simplu este sa înapoieze ce a furat familiei și să dispară forever. Concluzie! Nu ne interesează trecutul sau viitorul amantei. Nu ne interesează lumea în care a căzut Reghe! Amanta Caciuc nu există pentru familia mea și nimeni nu se interesează cum insinuează Reghe de ea. L-am rugat pe Reghe atât, să returneze ceea ce a sustras în ani familiei și după să dispară forever și din amintirile noastre.”, a fost descrierea postării.