Polițiștii din Italia au făcut o descoperire șocantă în locuința unei familii românești, unde au găsit un fetus de aproximativ patru luni în congelator.

Incidentul a venit în atenția autorităților după ce femeia s-a prezentat la policlinica Casilino cu sângerări abundente, afirmând că nu poate explica cauza acestora. Medicii de la secția de ginecologie au concluzionat că sângerarea a fost rezultatul unui avort sau al unei nașteri premature, motiv pentru care au informat poliția despre situație.

La sosirea în domiciliul cuplului, ofițerii au găsit în congelator un fetus de circa 30 de centimetri lungime. Conform raportărilor din Corriere della Sera, femeia a explicat polițiștilor că a avut un avort spontan acasă, după ce a început să se simtă rău. În urma acestei descoperiri, procuratura a dispus efectuarea unei autopsii pentru a stabili cauza exactă a morții fetusului.

Investigația continuă pentru a elucida toate circumstanțele acestui incident grav, poliția colaborând strâns cu autoritățile medicale pentru a obține un tablou complet al evenimentelor. Descoperirea fetusului a stârnit reacții de îngrijorare atât în rândul comunității locale, cât și al autorităților, care încearcă să înțeleagă cum a putut avea loc un asemenea eveniment.