„Erau la o grădiniță particulară în Pipera și mi-au spus că ele vor să fie cântărețe.”

Andreea Bălan este o mămică fericită și împlinită. Cele două fetițe ale sale îi aduc multă bucurie și o fac mândră în fiecare zi. Mai mult, Ella și Clara par că vor călca pe urmele mamei lor și vor să devină cântărețe. Cele două și-au exprimat deja dorința, iar Andreea Bălan s-a conformat. Le-a mutat pe cele mici de la grădinița privată la care mergeau, la una cu specific muzical, la stat.

Andreea Bălan se numără printre puținele vedeta care a renunțat la sistemul de educație privat pentru fetițele ei. Cele mici mergeau la o grădiniță privată din Pipera. Însă, de când și-au exprimat dorința de a deveni cântărețe, Andreea Bălan le-a mutat la o școală de muzică din Capitală. Vedeta le-a explicat celor mici că dacă vor să îi calce pe urme e nevoie de mult studiu.

„Le-am mutat pe fete la George Enescu, la liceul de muzică. Ella este clasa 0 și Clara este la grupa mijlocie. Erau la o grădiniță particulară în Pipera și mi-au spus că ele vor să fie cântărețe. Chiar și la serbarea când eu am fost plecată în America Express, Ella a scris pe o fișă că ea vrea să fie solist vocal.

Amândouă au spus asta și le-am întrebat dacă sunt sigure. Și au zis da. Atunci le-am spus că trebuie să știe să cânte și la un instrument și cu vocea. Să știe și teorie muzicală și uite, mergem la o școală de muzică. Și, de câteva zile, merg la George Enescu.”, a declara Andreea Bălan, potrivit fanatik.ro.

Fetițele Andreei Bălan îi calcă pe urme! Ella și Clara deja au început să studieze muzica. „Ele vor să fie cântărețe…”
Instagram

Andreea Bălan, o mămică mândră

Deși fetițele ei au încă o vârstă fragedă, deja s-au pus pe treabă. Cele mici își doresc să învețe să cânte le pian. Pe lângă muzică, Ella și Clara au și alte pasiuni. Fac balet, merg la patinoar, învață engleză, iar în fiecare zi au o activitate nouă. Andreea Bălan le însoțește peste tot și este extrem de mândră de ele.

„Ele sunt foarte fericite. Urmează să învățăm și un instrument. Avem și mai mult timp liber. De multe ori le iau la 12:00 și avem timp să mergem la patinoar. Ella face înot. Facem balet, facem engleză. În fiecare zi avem altă activitate. Cred că am luat o decizie foarte bună. Vor face pian prima dată amândouă.”, a mai spus Andreea Bălan.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.