Incidente neplăcute în familia fostei concurente a emisiunii de la Kanal D

Câștigătoarea „Bravo, ai stil!” trece printr-o perioadă destul de grea. Frumoasa brunetă a fost nevoită să meargă de urgență cu fetița ei la spital. Deși avea cu totul alte planuri, Marisa Paloma le-a anulat pe ultima sută de metri. 

Motivul pentru care micuța Iris a ajuns pe mâinile medicilor

Fosta concurentă de la celebra emisiune de modă a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu câteva luni. De atunci, bruneta radiază de fericire. Însă, a ajuns și de câteva ori bune la spital din cauza problemelor de sănătate ale micuței.

Imediat după ce a apărut pe lume, Iris a făcut câteva vizite la spital. De mai bine de o lună de zile, fetița nu a mai avut nimic, însă acum, se pare că problemele au revenit. Marisa Paloma a povestit fanilor și celor care o îndrăgesc că micuța a ajuns pe mâna medicilor, dar și că a avut de așteptat mai bine de o oră ca aceasta să fie preluată. Se pare că Iris a început să plângă incontrolabil dintr-odată.

Colaj Substantial

Marisa și Liviu Stanciu erau pregătiți să meargă la un botez

Pentru că toate lucrurile mergeau bine în privința fetiței, bruneta și iubitul ei au crezut că nu ar strica să își facă planuri. Cei doi erau gata de a merge la un botez special la care au fost invitați, moment în care starea copilei s-a schimbat brusc.

„Nu am mai plecat la botez cum vă ziceam. Iris a început să plângă incontrolabil, așa că am mers de urgență la spital. Stăm aici de mai bine de o oră jumate”, a mărturisit Marisa Paloma pe rețelele de socializare.

După dezvăluirile pe care le-a făcut, vedeta nu a mai postat absolut nimic. Astfel că, nu se știe în ce stare se află fiica ei și cum se simte, dar cel mai probabil va reveni în cel mai scurt timp cu detalii despre sănătatea copilei.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii