Eva Maria este fiica lui Elena Udrea și Adrian Alexandrov iar nașii, micutei sunt doar niște prieteni apropriați, nu persoane publice. Chiar dacă cu ceva timp în urmă, se zvonea că Traian Băsescu o va boteza pe fetiță, acest lucru nu este deloc adevărat.

Elena Udrea a trecut printr-o perioadă foarte grea, cu urcușuri și coborâșuri dar fetita a adus lumina și bucurie in viața ei.  Ea se află acum in Romania alături de familia sa și a fost foarte emoționată la botez.

Elena consideră că iubirea față de copii este o iubire divină și îi răscolește sentimente pe care nici nu știa că le poate avea. Ea se consideră o mamă pe deplin fericită și împlinită și o venerează de-a dreptul pe micuța Eva Maria.

Botezul a avut loc astăzi, chiar de ziua de naștere a micuței pentru că tot azi împlinește vârsta de un an. Fetita s-a născut în Costa Rica dar botezul are loc în România. Petrecerea va avea loc la un restaurant de lux din București, alături de familie și prieteni.Fericitul eveniment incununează această minunată zi de 20 septembrie iar bucuria părinților este mai presus decât orice.Eva Maria este ca un miracol pentru ei, care sperăm că le va aduce multe zambete și împliniri.