Reclamă
Reclamă

O fetiță de 3 ani din Constanța a ajuns la spital, la finalul săptămânii trecute, intoxicată cu marijuana după ce ar fi mâncat o prăjitură care conținea substanța interzisă. Potrivit surselor din anchetă, mama acesteia a dus-o la spital pentru că nu se mai oprea din râs.

Micuța a fost internată de urgență la Spitalul Județean Constanța, după ce a fost adusă de mamă cu simptomele specifice unei supradoze. În urma analizelor de sânge, copila a ieșit pozitiv la canabis.

A primit tratament de urgență, iar personalul medical a anunțat Poliția. A fost testată și mama ei pentru consum de stupefiante, însă rezultatul a fost negativ, conform relatărilor presei locale.

Reclamă

Teodora Chiuș, jurnalistă Digi24, a declarat: „Polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla cum a ajuns copila să mănânce o prăjitură cu canabis. Între timp s-a sesizat și Protecția Copilului. Autoritățile vor să afle ce implicare au avut părinții și dacă știau despre această prăjitură că ar fi conținut marijuana.”

Recapitulând, o fetiță de 3 ani din Constanța a fost internată de urgență la Spitalul Județean Constanța după ce a consumat o prăjitură cu canabis. Copila a fost adusă de mama ei la spital, prezentând simptomele unei supradoze. În urma analizelor de laborator, s-a confirmat prezența canabisului în sângele micuței. Autoritățile au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care a ajuns fetița să consume prăjitura și pentru a verifica dacă părinții aveau cunoștință despre conținutul acesteia.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro