O fetiță în vârstă de doi ani a fost rănită luni, după ce a căzut de la etajul întâi al unui bloc situat pe Calea Victoriei din Capitală. Incidentul a avut loc dimineața, copilul urcându-se în joacă pe pervaz, dezechilibrându-se și căzând în gol. Autoritățile au fost alertate imediat, iar la fața locului au sosit un echipaj de poliție de la Secția 1 și unul medical, care au constatat că micuța era conștientă și fără răni vizibile aparente, fiind transportată rapid la Spitalul ‘Grigore Alexandrescu’ pentru investigații suplimentare.

Conform surselor judiciare citate de news.ro, la momentul sosirii salvatorilor, situația nu părea să aibă urmări grave, însă faptul că fetița a fost trimisă la spital pentru mai multe investigații subliniază seriozitatea cu care este tratat acest incident. Anchetatorii de la Secția 1 Poliție continuă cercetările pentru a determina împrejurările exacte care au dus la căderea nefericită a copilului.

Accidentele de acest tip, învăluite într-un nor de neatenție momentană sau hazard, reamintesc importanța supravegherii permanente a copiilor mici, în special în apropierea ferestrelor și a altor zone ce pot prezenta pericole. În acest caz, promptitudinea intervenției echipajelor de salvare și îngrijirea medicală primită sunt esențiale pentru recuperarea micuței.