Crimă de necrezut în Germania. O fată de 12 ani a fost vânată și ucisă într-o pădure. Mai grav este că criminalele sale sunt tot minore, de vârste apropiate cu ea. Polițiștii au rămas fără cuvinte când au descoperit totul.

În ziua cu pricina, fata în vârstă de 12 ani luase parte la petrecerea aniversară a unui coleg de clasă. Părinții o așteptau acasă, însă aceasta nu s-a mai întors niciodată. Alarmați că fiica lor lipsea deja de 3 ore și nu reușeau să o contacteze, mama și tatăl său au sunat la numărul unic de urgență.

Le-au oferit polițiștilor toate detaliile despre unde ar putea fi Luisa. Așa că agenții au pornit pe urmele ei, în speranța că o vor găsi în viață și că nu s-a întâmplat nimic rău.

În zona unde locuia familia, s-a organizat o acțiune amplă de căutare. Agenți de poliție, câini special antrenați, dar și pompieri, au pornit în căutarea adolescentei. Existau informații că fusese văzută ultima oară într-o pădure din zona de sud a districtului, așa că s-au concentrat într-acolo.

Căutările noastre s-au concentrat pe zona de sud a districtului Hohenhein, care este o zonă împădurită. Pe lângă echipe de căutare şi salvare, am folosit şi un elicopter echipat cu camere cu termoviziune şi am avut şi drone., a declarat Daniel Gehrke, şef poliţie Siegen-Wittgenstein.

A fost urmărită și ucisă de alte două adolescente

După 12 ore de căutări intense, agenții au găsit trupul neînsuflețit al fetei de 12 ani în pădurea cu pricina. Avea mai multe răni deschise, iar expertiza medicală a stabilit că a decedat în urma hemoragiei suferite.

Cel mai grav este că principalele suspecte pentru polițiști au fost alte două minore, în vârstă de 13, respectiv 12 ani. Se pare că cele două au vrut să se răzbune pentru că râsese de ele și au dus totul mult prea departe. Au urmărit-o în pădure, apoi i-au provocat rănile ce i-au adus și moartea.

Când au fost interogate de autorități, fetele și-au recunoscut crima. Totuși, ele nu vor fi urmărite penal și nu vor suporta consecințe legale. Asta pentru că în Germania, este considerat că minorii dub 14 ani sunt considerați nevinovați.