Fetish-ul poate fi ceva legat doar de partenerul tău. Atât femeile, cât și bărbații pot manifesta acest sentiment ușor bizar. Acesta se explică prin atracția față de anumite obiecte sau părți ale corpului care nu sunt erotice sau erogene. Acestea pot să cuprindă picioare, glezne sau chiar părul. Cu toate acestea cele mai comune fetish-uri sunt legate de anumite zone considerate erogene, cum ar fi  sâni și fese. Aceste două ultime fetish-uri se găsesc la majoritatea bărbaților heterosexuali.

Firescul în fetish

Oricât de reticenți sunt oamenii cu privire la acest aspect, manifestă des acest tip de comportament. Acesta ține mai mult de zona fanteziilor sexuale. De cele mai multe ori se consideră un comportament deviant, violent, care te poate costa viața. Acest lucru se datorează factorului de creație artistică. Avem o anumită cultură a BDSM-ului foarte exploatată în ultimul timp. Gândul că un fetish se poate rezuma la biciuit sau la alt tip de violență, creează o aură de pericol.

Cu toate acestea, explorarea unui fetish nu trebuie să devină unicul scop. Obsesia sexuală se poate naște din acest tip de comportament. Dar, să nu înțelegem că un non-fetishist nu poate suferi de obsesii sexuale. O împlinire sexuală devine nocivă atunci când unul dintre participanți nu-și oferă consimțământul. Acest lucru trebuie dezbătut cu partenerul. Orice comportament sexual trebuie să păstreze limitele protecției fiecărui participant în parte.

Erotismul are foarte multe paliere de explorare. De la cele mai ciudate obiecte folosite, până la cele mai stranii spații de înfăptuire. Majoritatea deviațiilor au la bază o anumită „informare”. Dezvoltarea fetish-ului poate fi alimentat și de filmele porno.

„Bărbaţii care au ca fetish obiectele vestimentare ale femeilor, adoră să miroasă la propriu lenjeria intimă a partenerelor, după ce este purtată. Fiecare femeie are un parfum al corpului propriu, care o deosebeşte de celelalte femei.” cosmopolitan.ro