Fericirea este produsă întotdeauna de lucrurile simple, iar Andreea Bălan știe asta mai bine ca oricine. Femeia este din nou pe linia de plutire și reușește să facă față situațiilor disperate cu care se confruntă.

După o perioadă în care lucrurile păreau că nu îi ies sub nici o formă, Andreea  este în culmea fericirii. Soarele a apărut din nou și pe strada ei și treptat reușește să își pună la punct fiecare detaliu al vieții. Deși a suferit mult din cauza relației eșuate cu George, femeia face pași mari spre fericirea supremă și se bucură din plin de ceea ce îi oferă viața.

Data divorțului dintre Andreea Bălan și George Burcea a fost deja stabilită. Se pare că artistei i s-a luat deja o piatră de pe inimă. Ea se poate bucura de zilele rămase de vară. Aceasta a vrut să își ducă fetițele la mare în Grecia, doar că nu a putut obține o împuternicire din partea lui George. Bărbatul era blocat la filmările pentru emisiunea „Ferma vedetelor” și nu a reușit să își  ajute fost soție.

Fericirea bate din nou la ușă pentru Andreea Bălan

Totuși, acest lucru nu a împiedicat-o pe Andreea să își ducă fetele la mare. Cele trei au petrecut câteva zile pe o plajă din Mamaia, unde artista nu a ezitat să își arate trupul bine făcut. Corpul parcă scos din reviste se datorează nenumăratelor ore de muncă de la sala de dans, dar și alimentației sănătoase.

Trăim în țara în care dacă ești fericită după un divorț, ți se dă în cap! Trebuia să mai plângi, de ce nu ai plâns mai mult… Le place suferința, vor să ne vadă la pământ să suferim. Și, dacă te ridici și arăți că nu mai suferi, ei zic că trebuia să suferi mai mult”, a spus Andreea.