Poveste de dragoste dintre Fergie și Josh Duhamel a luat sfârșit. Cei doi au fost căsătoriți pentru 10 ani, însă acum se pare că viețile lor o vor lua pe căi separate.

Despărțirea dintre ei a avut loc acum doi ani, însă abia acum s-a pronunțat divorțul oficial. Fergie și Josh au împreună un fiu, în vârstă de 6 ani. Cea care a decis că este momentul să își ia rămas bun în mod oficial a fost chiar artista, care a depus hârtiile pentru divorț la sfârșitul primăverii acestia.

Totul a durat atât de mult pentru că cei doi au vrut să se asigure că această separare este decizia bună pentru ei. Ca orice cuplu, și-au dorit să încerce să-și repare relația și să se asigure că nu există lucruri nerezolvate între ei.

Motivul despărțirii a fost unul comun: Fergie și Josh își doreau lucruri diferite, iar în ciuda eforturilor pe care le-au depus, nu au reușit să ajungă la un punct comun sau la o situație de mijloc. În prezent, relație dintre ei a rămas una foarte bună, mai ales că fiul lor va avea nevoie de toată implicarea și susținerea lor.

Fergie are în prezent vârsta de 44 de ani, însă a declarat că viața ei nu se va opri la această legătură. De asemenea, și Josh  mărturisit că își dorește ca în viitor să își construiască altă familie și poate să devină tătic din nou.