Două zodii din întreg horoscopul sunt de neoprit. Împreună formează cel mai puternic cuplu

Un cuplu atât de solid, încât nimeni și nimic nu-l poate destrăma. Este vorba despre două zodii din întreg horoscopul, care împreună formează o adevărată echipă. Puterea cu care pun lucrurile în mișcare este inimaginabil de mare. Au mereu grijă să evolueze în fiecare zi, fără a fi nevoie să riște destrămarea relației. 

Este vorba despre nativii născuți în semnele zodiacale Rac și Taur. Persoane încăpățânate și cu un incredibil simț al umorului, sunt făcute unul pentru altul. Conexiunea și chimia lor este atât de puternică, aspect care le caracterizează relația. Dacă vorbim însă despre încăpățânare, cu greu vor lăsa unul de la celălalt.

Racul și Taurul, un cuplu indestructibil

arhivă presă

Racii sunt persoane extrem de sensibile și pline de empatie. Primează foarte mult conexiunea și chimia dintre el și partener, însă Taurii s-au dovedit a fi alegerea corectă. În cele mai multe cazuri, Racii care au format un cuplu cu Taurii sau formează în continuare, au povestit că au făcut alegerea corectă. Unii își regretă și acum foștii parteneri, pe care i-au lăsat să plece, cei mai mulți din cauza orgoliului.

În shimb, Taurii sunt persoane mult mai vulcanice și mai impulsive, motiv pentru care iubesc cu pasiune. Este un mic defect al lor, însă nu este ceva ce nu poate fi trecut cu vederea. Iubirea și afecțiunea partenerului îi ajută pe Taurii să fie mult mai calmi și mai iubitori.

colaj substantial

În ciuda acestor mici defecte, formează un cuplu ca la carte. Nu este o exagerare, ci realitatea. Au țeluri și pasiuni comune, iar de cele mai multe ori nici nu este nevoie să vorbească. Este suficient doar să se uite unul la celălalt și să își dea seama de tot ce nu poate fi spus.

Mai mult decât iubiți, sunt parteneri de echipă în orice lucru pe care îl fac. Invidia și privirile rele sunt ațintite asupra lor, însă nu sunt suficient de puternice pentru a-i despărți.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!