Iată cum poți atrage abundența pentru 2023!

Feng Shui este una dintre cele mai utilizate tehnici de decorare din zilele noastre. Această filozofie chineză, care are o istorie de peste 3.500 de ani, urmărește să echilibreze energia unei persoane prin distribuția și orientarea spațiilor în care își desfășoară activitățile zilnice.

Feng Shui poate fi folosit pentru a acumula energie pozitivă, pentru a promova sănătatea, bunele relații de familie, pentru a atrage bani, inspirație și bunăstare în casă. De aceea, astăzi vă vom vorbi despre ritualul cu cuarț și scorțișoară. Trebuie să-l faceți pentru a atrage abundența în 2023.

Feng Shui: ritual pentru abundență

Sursa: Social media

Scorțișoara este un condiment foarte aromat. Mai mult, are proprietăți foarte puternice pentru Feng Shui. Aroma și gustul său influențează sănătatea mentală și starea de spirit, având și alte atribute legate de purificarea spațiilor, protecție și atracție.

Conform Feng Shui, scorțișoara are puterea de a curăța energia rea și de a atrage energia bună. Este o funcție dublă care o face un element foarte special atunci când vine vorba de purificare și de atragerea abundenței.

Pe de altă parte, o altă parte importantă a acestui ritual sunt cuarțurile, care, pentru Feng Shui, au proprietatea de a absorbi și canaliza energia. Feng Shui recomandă practicarea acestui ritual în prima zi a fiecărei luni, deși poate fi făcut și ori de câte ori se percep niveluri scăzute de energie sau când doriți să îmbunătățiți un anumit aspect. Iată cum să faci acest ritual cu cuarț și scorțișoară pentru a atrage abundența în 2023.

Materiale:

-O farfurie mică.

-3 pumni de praf de scorțișoară și un baton de scorțișoară sau tămâie de scorțișoară.

-Pietre de cuarț, orice aveți la îndemână și cu care vă simțiți cel mai conectat.

 

În cele din urmă, puteți lăsa scorțișoara pe podea peste noapte. A doua zi dimineața faceți curățenia obișnuită. Feng Shui sfătuiește să practici acest ritual într-un mediu calm, în timpul după-amiezii și vizualizând ceea ce ceri. În acest fel, veți atrage energia abundenței în viața voastră.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.