Reclamă
Reclamă

O femeie care a încercat miercuri să incendieze sediul Primăriei Ploieşti a fost imobilizată de către lucrătorii Poliţiei Locale și dusă la audieri.

„În jurul orei 13,30, poliţiştii Secţiei nr. 1 de Poliţie au fost sesizaţi despre faptul că o femeie ar fi încercat să incendieze o clădire din Municipiul Ploieşti. Din primele verificări a reieşit faptul că o femeie de 49 de ani, din municipiul Ploieşti, ar fi intrat în sediul unei instituţii publice din municipiul Ploieşti şi ar fi vărsat un lichid inflamabil în incinta acesteia. Femeia în cauză ar fi exprimat faptul că intenţionează să incendieze clădirea”, arată un comunicat al IPJ Prahova, citat de Agerpres.

Femeia a fost imobilizată de către lucrătorii Poliţiei Locale prezenţi în clădire, fiind apoi preluată de poliţişti şi dusă la audieri.

Reclamă

Surse oficiale au precizat că nemulţumirea acesteia este legată de faptul că nu a primit o locuinţă socială din partea municipalităţii. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la distrugere.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro