Reclamă
Reclamă

O femeie de 45 de ani din Indonezia, dată dispărută, a fost găsită moartă în burta unui piton de 6 metri lungime. Farida, mamă a patru copii, a dispărut joi seară, în timp ce traversa o pădure din provincia Sulawesi pentru a ajunge la piață să vândă mâncare.

Soțul ei, Noni, de 55 de ani, a alertat comunitatea după ce a găsit obiectele personale ale soției în pădure și a observat un piton uriaș cu burta mărită în apropiere, relatează The Independent. Se presupune că pitonul a prins-o de picior, s-a încolăcit în jurul ei și a sufocat-o, apoi a înghițit-o.

Sătenii, alertați de soțul ei, au prins pitonul și i-au tăiat burta, găsind corpul femeii decedate în interior. Suardi Rosi, șeful satului Kalempang unde locuia familia, a declarat pentru presa locală: „Bărbatul și-a căutat soția în pădure și i-a găsit bunurile, ceea ce l-a făcut supărat. Sătenii au cercetat zona și au văzut un piton cu burtă mare. Oameni din alte sate au ajutat la prinderea pitonului. Cadavrul soției sale a fost găsit în stomacul șarpelui. Acum se pregătesc pentru înmormântare”.

Reclamă

Deși incidentele cu oameni uciși de pitoni sunt rare, ele nu sunt neobișnuite în Indonezia. Anul trecut, un fermier din districtul Tinanggea din sud-estul Sulawesi a fost sufocat de un piton, iar reptila a fost ucisă de localnici în timp ce încerca să-l înghită. În 2022, o femeie din provincia Jambi a fost găsită moartă în burta unui piton. Jahrah, de 54 de ani, aduna cauciuc de pe o plantație când a dispărut. Localnicii au descoperit șarpele cu burta umflată două zile mai târziu și au găsit cadavrul femeii în interior.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro