Moarte groaznică pentru o femeie din Râmnicu Sărat. A fost lovită în plin cu mașina de un bărbat. Individul spune că a crezut că a fost un câine.

Femeie din Râmnicu Sărat, lovită mortal cu mașina de un fost procuror

Femeia era pe grabă și fusese lăsată cu mașina de soțul său pe o parte a drumului. Deoarece voia să ajungă la coafor, nu s-a asigurat stânga-dreapta atunci când s-a angajat să treacă strada.

Atunci a fost lovită puternic de o mașină condusă de un bărbat, care după impact și-a văzut mai departe de drum. În scurt timp, a dispărut de la locul unde tocmai luase viața unei femei.

Martorii au alertat imediat autoritățile, care au pornit în căutarea fugarului. Între timp, echipajele medicale ajunse și ele la fața locului au încercat în zadar să o salveze pe victimă. În cazul ei, nu s-a mai putut constata decât decesul.

Oamenii legii l-au găsit și pe conducătorul auto vinovat de această tragedie. Se pare că este vorba de un fost procuror, în vârstă de 72 de ani. Bărbatul se îndrepta către biroul său în momentul în care a lovit-o pe femeie.

„Am crezut că e un câine…”

Iar explicația lui în fața polițiștilor este una halucinantă. El spune că nu a văzut-o pe acesta, ba chiar susține că a simțit că a trecut cu mașina peste un cadavru. Fostul procuror spune că, probabil, aceasta era întinsă pe jos, căci i s-a părut că a lovit un câine. Acesta ar fi și motivul pentru care nu a oprit să vadă ce s-a întâmplat.

Acum, pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. În ciuda faptului că a provocat moartea unei alte persoane, s-a decis să fie cercetat în libertate.

În acest caz a fost deschisă o anchetă, care va stabili cu exactitate ce s-a întâmplat pe șosea.