În această după-amiază, în localitatea Dancu din Iași, o femeie de 44 de ani a fost găsită leșinată de către autoritățile ISU în incinta propriului apartament.

Femeia a uluit atât vecinii, pompierii cât și medicii prin modul în care a decis să își pună capăt zilelor. Aceasta a încuiat ușa imobilului, a pornit gazul, a incendiat un covor, și-a tăiat venele și a băut diluant.

Pompierii au fost alertați de către vecini, care au simțit miros de gaz și s-au temut pentru viața lor. Echipajele s-au deplasat de urgență la locul faptei și au reușit să o salveze pe femeie.

Purtătorul de cuvânt al ISU Iași a declarat că: „La locul intervenției au fost trimise o autoscară, un echipaj de prim ajutor și unul de stingere, pentru că vecinii au anunțat și miros de gaz pe casa scării. Echipajele au întrerupt alimentarea cu gaz de pe casa scării și au procedat la intrarea în locuință, unde au găsit o femeie de 44 de ani care prezenta plăgi la nivelul mâinilor. Femeia dăduse foc unui covor”.

În urma intervenției medicilor, s-a descoperit ca femeia de 44 de ani prezenta tăieturi la ambele mâini, intoxicare cu fum și ingerare de diluant. În acest moment femeia este stabilă din punct de vedere hemodinamic și respirator, a declarat medicul șef de la UPU Iași.