Reclamă
Reclamă

O femeie în vârstă de 68 de ani este suspecta principală în cazul unor crime înfiorătoare. Conform wowbiz.ro, ea este acuzată de uciderea și tranșarea mai multor persoane, printre victime aflându-se chiar soțul acesteia.

Cel puțin 14 oameni și-ar fi găsit astfel sfârșitul, femeia tăindu-le membrele, capetele și scoțându-le plămânii

Tamara Samsonova a fost arestată în luna August pentru că și-a ucis prietena în vârstă de 79 de ani. Camerele de filmare au surprins cum bătrâna căra saci de plastic în care s-ar fi aflat membrele; după care trupul Valentinei Ulanova ar fi fost găsit decapitat într-un lac din proximitate.

Potrivit anchetatorilor, victima ar fi fost drogată și tranșată cât încă nu murise, scandalul pornind din pricina unor cești de ceai murdare.

În timpul percheziției, un jurnal al autoarei crimelor ar fi fost găsit, înăuntru fiind notate detaliile celorlalte crime comise până atunci.

Reclamă

Femeia și-a recunoscut vinovăția în fața judecătorilor și chiar a spus că de zeci de ani se pregătea de momentul în care crimele-i vor fi aflate. Pentru faptele sale, rusoaica s-ar putea să primească pedeapsa cu moartea.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro