O femeie în vârstă de 68 de ani este suspecta principală în cazul unor crime înfiorătoare. Conform wowbiz.ro, ea este acuzată de uciderea și tranșarea mai multor persoane, printre victime aflându-se chiar soțul acesteia.

Cel puțin 14 oameni și-ar fi găsit astfel sfârșitul, femeia tăindu-le membrele, capetele și scoțându-le plămânii

Tamara Samsonova a fost arestată în luna August pentru că și-a ucis prietena în vârstă de 79 de ani. Camerele de filmare au surprins cum bătrâna căra saci de plastic în care s-ar fi aflat membrele; după care trupul Valentinei Ulanova ar fi fost găsit decapitat într-un lac din proximitate.

Potrivit anchetatorilor, victima ar fi fost drogată și tranșată cât încă nu murise, scandalul pornind din pricina unor cești de ceai murdare.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

În timpul percheziției, un jurnal al autoarei crimelor ar fi fost găsit, înăuntru fiind notate detaliile celorlalte crime comise până atunci.

Femeia și-a recunoscut vinovăția în fața judecătorilor și chiar a spus că de zeci de ani se pregătea de momentul în care crimele-i vor fi aflate. Pentru faptele sale, rusoaica s-ar putea să primească pedeapsa cu moartea.