Reclamă
Reclamă

În Marea Britanie o femeie de 44 de ani și-a înjunghiat soțul în bucătăria casei lor în seara de 30 martie, ulterior acuzându-l că s-a sinucis.

Deși aceasta susține că este nevinovată, foștii ei iubiți au declarat la tribunal că nu este prima tentativă a femeii. Unul dintre ei declară că „deși este femeie, inspiră teamă și îmi este frică de ea”.

Apropiații femeii confirmă că aceasta suferă de tulburări de personalitate și schizofrenie, având astfel momente în care nu este conștientă de faptele sale.
Procurorul care a anchetat cazul a spus că în noaptea în care soțul femeii a fost ucis, acesta era beat și agresiv cu femeia, fiind văzut la un magazin de băuturi alcoolice.

Totodată acesta a afirmat faptul că relația celor doi era tumultoasă cu scandaluri la ordinea zilei, niciunul dintre ei nefiind „Un înger”.

Reclamă

O vecină i-a auzit pe cei doi certându-se puțin trecut de ora 22, Nicola Lee strigând: „O să te omor, o să te omor, te voi omorî”, iar apoi aceeași voce care striga: „Paul, Paul”.

Deși au fost aduse dovezi solide, femeia se află încă în libertate neavând voie să părăsească țara și fiind obligată să consulte un medic.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro