Reclamă
Reclamă

Polițiștii din Oradea investighează moartea unei femei de 31 de ani, găsită marți dimineața într-o remorcă parcată pe strada Oneștilor. Bărbatul care a sunat la 112 pentru a sesiza ‘mirosul înțepător’ locuia de fapt cu victima, conform surselor Bihoreanul.

Trei persoane au fost duse la audieri: bărbatul care a alertat autoritățile, concubina acestuia și o altă femeie. În paralel, sora victimei, găsită în stare gravă într-un apartament din oraș, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Alerta a fost dată marți dimineață, în jurul orei 07:00. Polițiștii au descoperit în remorca semnalată un geamantan de dimensiuni mari, de 90 cm lungime și 60 cm lățime, ascuns sub nisip, conținând cadavrul femeii.

Reclamă

Anchetatorii cred că decesul a avut loc vineri sau sâmbătă, iar trupul a fost transportat duminică în parcarea unde a fost găsit. „Este vorba despre o persoană în vârstă de 31 de ani, de sex feminin, din Valea lui Mihai, care trăia fără forme legale în Oradea. Era în poziție ghemuită. Încă nu se cunoaște cu exactitate cauza morții, motiv pentru care s-a dispus o autopsie” a declarat Cristian Ardelean, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Bărbatul care a telefonat la 112 locuia cu victima. El a informat polițiștii și despre cealaltă femeie, sora victimei, care a fost descoperită într-un apartament din zonă, cu răni grave și subnutrită. Aceasta a fost dusă la Spitalul Județean din Oradea pentru îngrijiri medicale.

Sursele Digi24.ro menționează că cele două surori provin din Adoni, comuna Tarcea, județul Bihor. Ele provine dintr-o familie cu venituri modeste și ar fi petrecut cinci ani în Germania. Pe contul de Facebook al victimei se regăsesc postări din iunie anul trecut, din Munchen.

Există suspiciuni că femeile ar fi fost victime ale proxeneților și că au fost folosite în apartamentul din cartierul Nufărul, unde a fost găsită sora victimei în viață. Vecinii ar fi chemat în repetate rânduri poliția din cauza scandalurilor, afirmă sursele Digi24.ro.

Potrivit raportului preliminar al autopsiei, femeia de 31 de ani a fost omorâtă în bătaie, conform surselor din anchetă pentru Bihoreanul. Persoanele implicate sunt audiate de poliție și urmează să se stabilească măsurile preventive care se impun.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro