Unul dintre cei mai iubiți cântăreți de manele de la noi, a vorbit, recent, despre viața lui sentimentală, care, în ultima perioadă, a intrat pe o pantă descendentă. Dar, cum arată femeia ideală pentru Jador. Artistul a lămurit acest mister. 

După ce s-a despărțit de Georgiana Elisei, manelistul a fost văzut în compania unei brunete sexy. Nu se știe dacă are o relație serioasă cu ea, dar un lucru este cert. Ea nu este tocmai, cel puțin din punct de vedere fizic, femeia ideală pentru Jador.

Cum arată femeia ideală pentru Jador. Partenera lui trebuie să fie cât mai naturală

Întrebat dacă în prezent are o relație, artistul a informația, dar a lăsat loc de interpretări: ”Sunt tânăr, singur… Ea este o fată sexy. Nu e tocmai genul meu, dar este o fată sexy”, a declarat Jador. 

Mai mult decât atât, Jador a vorbit și despre cum arată femeia ideală, care, dacă ar apărea, i-ar completa viața. Își dorește o partenera simplă, fără prea multe operații estetice.

„O fată mai normală, mai simplă. Una simplă, cu zâmbetul larg, fără botox, fără țâțe, fără fund, fără toate. Îmi plac femeile naturale, dar nu refuz o femeie sexy. Mă distrez și eu!

O să mă însor cu femeia pe care mi-o dă Dumnezeu! Adică aceea care mă iubește și pentru ce sunt eu, aia contează. Strâmbă să fie, pe aia o iau! Contează să mă iubească!”, a declarat Jador despre femeia ideală, pentru cancan. 

Cum arată femeia ideală pentru Jador. Manelistul a descris-o: „Una simplă, cu zâmbetul larg, fără...”
Instagram

Cine este bruneta sexy care i-ar „ține companie” lui Jador în prezent

Potrivit paginei de Instagram Viperele Vesele, Jador își petrece foarte mult timp în ultima vreme cu o tânără pe nume Sarah Nedelciu, tatuatoare de profesie, cu care ar avea o relație de aproximativ trei săptămâni, dar pe care artistul nu și-o asumă încă.

Totuși, potrivit aceleași surse, chiar dacă spune că doar se distrează, Jador pare a fi îndrăgostit. A fost plecat la Londra, de unde i-a adus iubitei lui în dar o bijuterie.

Mai mult decât atât, artistul îi cumpără și alte atenții precum ursuleț de pluș și alte lucruri pe care Sarah tot timpul le postează pe InstaStory.