O tânără de 22 de ani a făcut imposibilul pentru dragoste. A traversat un râu ca să ajungă la bărbatul iubit

Ce nu fac oamenii pentru persoana iubită? O tânără de 22 de ani era cât pe ce să moară ca să ajungă în brațele bărbatului cu care voia să se căsătorească. A trecut ilegal în altă țară și a traversat un râu înotând. În final, a fost arestată. 

Povestea femeii în vârstă de 22 de ani începe în Bangladesh, o țară din Asia de Sud. Era îndrăgostită nebunește de un bărbat, însă distanța era cea mai mare problemă pentru ei. Mai exact, tânărul trăia peste graniță, în India, iar ei nu aveau cum să fie împreună.

S-au cunoscut prin intermediul rețelelor de socializare, iar după multe discuții au decis să înceapă o relație. Iar visul lor cel mai mare era să-și întemeieze o familie și să se căsătorească.

Așa că distanța și problemele au contat prea puțin pentru ei. Ai pus împreună la cale un plan ca să fie împreună și să se căsătorească. Doar că a implicat și multe riscuri, care puteau chiar să-i aducă moartea fetei.

Într-o bună și, tânăra și-a luat inima-n dinți și și-a urmat dragostea. Ca să ajungă la iubitul său, s-a avântat în apele râului ce desparte India și Bangladesh, situat în zona sălbatică Sundarbans. A traversat râul în înot, iar pe celălalt mal era așteptată de bărbatul cu care voia să se căsătorească.

Tânăra a fost arestată de autorități

Imediat după ce s-au întâlnit, nu au stat pe gânduri și s-au dus la cel mai apropiat templu să-și unească destinele. Acesta era situat în Kolkata, unde au ajuns cu mașina pe care o avea bărbatul.

Doar că la scurt timp, cei doi au fost din nou despărțiți. Deși tânăra își riscase viața ca să ajungă în India, autoritățile au descoperit că trecuse ilegal granița. Nu avea nici pașaport, așa că au fost nevoiți să o aresteze.

Share.