Femeia care l-a adus pe Costin Mărculescu la sapă de lemn este fosta lui partenera de afaceri. Actorul a pierdut totul si a murit in saracie lucie. Barbatul traia de pe o zi pe alta, din mila prietenilor ramasi langa el. Vinovata pentru decaderea lui Costin Mărculescu se pare ca a fost Carmen Pleșea, fosta lui asociata. Femeia i-a dat lovitura de gratie lui Mărculescu atunci cand actorul se astepta cel mai putin.

Totul a început în urmă cu 21 de ani. Atunci, in 1999, Costin Mărculescu și Carmen Pleșea înființau o agenție de modele și fotomodele, în București. Agentia a fost un adevarat succes la inceput. Femeia a beneficiat din plin de asocierea cu actorul. A fost momentul de glorie al lui Costin Mărculescu. Acesta ajunsese să controleze piata moddelingului, iar fetele antrenate la agentia lui erau printre cele mai cautate.

Începutul și sfârșitul lui Costin Mărculescu

Firma infiintata de Marculescu și femeia care ii era asociata, avea mai multe sectiuni, un lucru inedit la acea vreme. Carmen Pleșea și Costin aveau astfel școală de modelling, agenție de modelling, școală de dans sportiv, agenție de impresariat artistic, firmă de organizat evenimente artistice și casă de producție. Ce mai, un adevarat imperiu contruit de la zero. Un imperiu care il transformase pe Costin Mărculescu într-unul dintre cei mai bogati si mai influenti barbati din Romania.

Când afacerea a inceput sa inregistreze plangeri, cei doi nici macar nu au incercat sa redreseze situatia. A inceput un adevarat scandal pe canapelele televiziunilor care se bateau sa ii aiba invitati. Carmen Plesea si Costin Mărculescu au inceput sa isi arunce acuzatii extrem de grave. Mai mult, femeia s-a retras din agentia pe care o aveau impreuna si a incercat sa ii fure afacerea lui Mărculescu. De atunci a inceput prabusirea lui Costin Mărculescu. Prăbușire care s-a încheiat cu decesul artistului, singur, intr-un apartament inchiriat si cu zeci de datorii.

Ce spunea Costin Mărculescu despre femeia care l-a distrus

‘Camen Pleșa mi-a adus 60 de acuzații și nu a putut să probeze niciuna dintre ele. Într-o țară civilizată în care există justiție și organe competente care își fac treaba, această mitomană paranoică și psihopată ar fi trebuit să nu umble pe stradă, ci să fie într-o cămașă de forță la un spital de nebuni. Pentru că în șase ani nu poți să aduci o sută de miliarde de acuzații grave și să nu aduci dovezi.’, a spus Costin Mărculescu atunci.