După mai bine de 8 ani de relație, Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner încă își declară dragostea unul față de celălalt prin mesaje emoționate postate pe rețelele de socializare. Celebrul casacador a fost cel care i-a arătat primul iubirea partenerei lui în mediul online, iar vedeta l-a urmat.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner nu mai țin cont de mult de părerile altora și par foarte siguri pe sentimentele lor după peste 8 ani petrecuți împreună. Cascadorul nu a ezitat să-i transmită un mesaj emoționant vedetei de televiziune, dovedind că relația lor este pe drumul cel bun.

Felix Baumgartner, mesaj emoționant

De când sunt împreună, fosta prezentatoare TV i-a devenit parteneră de aventură cascadorului și i-a fost alături la bine și la greu. Mesajul publicat de Baumgartner sugerează că vedeta a fost lângă el în momente de cumpănă, motiv pentru care merită să-i facă viața „rai”.

Sursa: Instagram

„Dacă a fost cu tine prin iad, asigură-te că o duci în rai”, a scris Felix Baumgartner, în cadrul postării în care apare o poză cu el și vedetă într-o ipostază tandră.

Ce postare a făcut vedeta

Fotografia în care apare alături de partenerul ei a fost postată mai apoi și de Mihaela, care a ținut să adauge la rândul ei un mesaj special, cu referire la relația dintre ea și celebrul parașutist.

Întotdeauna există o poveste, dar unele e mai bine să fie ținute în privat. Bucurați-șă de a voastră!”, a scris Mihaela Rădulescu în descrierea unei postări în care apare aceeași fotografie pe care a distribuit-o și celebrul casacador.

Mihaela Rădulescu a apelat la operații estetice

Mihaela Rădulescu a trecut prin numeroase schimbări fizice în ultimii ani. Mai ales la nivelul feței, aceasta s-a transformat complet. Din acest motiv, vedeta a avut parte de numeroase critici. Dincolo de comentariile acide, Mihaela pare că se simte bine in pielea ei. Mai mult, diva nu ține cont de opiniile gurilor rele

La nivelul nasului, prezentatoarea a suferit o intervenție chirurgicală (rinoplastie). De asemenea, pentru buze, aceasta a apela la augmentarea cu acid hialuronic. Mihaela și-a „șters” de pe chip câțiva ani cu ajutorul botoxului. Aceasta a dezvăluit că apelează des și la peeling-urile chimice care o ajută în acest sens.