De când a devenit mamă pentru prima dată, viața lui Feli s-a schimbat în totalitate. Artista și-a dorit din tot sufletul să devină părinte, iar venirea pe lume a fiicei sale a fost ca o binecuvântare pentru ea și pentru întreaga familie. Se simte, de asemenea, o femeie împlinită din toate punctele de vedere și este fericită cu tot ceea ce are, dar cu toate acestea își mai dorește un frate sau o soră pentru Nora Luna.

Feli își mai dorește un copil

Feli nu are de gând să mai rămână însărcinată, dar vrea din tot sufletul ei să adopte un copil, pentru că simte că aceasta este menirea ei pe Pământ. Cântăreața a devenit mult mai hotărâtă de când a născut, iar fiica ei a ajutat-o să descopere lucruri pe care nu le știa despre ea. A aflat că are un instinct de supraviețuire fără margini, în momentul în care vine vorba despre ea, dar și despre oamenii din jurul ei pe care îi iubește. Din punctul său de vedere, Nora Luna este cel mai de preț dar pe care l-a primit vreodată și este mândră de fata sa.

Zilele trecute, artista a împlinit frumoasa vârstă de 35 de ani și s-a declarat ca fiind mai fericită ca oricând. Feli vrea, însă, va viața ei să fie completă și simte că acest lucru nu va fi posibil până când va decide să adopte un copil. Este nerăbdătoare să facă lucrul acesta, dar nu se grăbește. Consideră că toate lucrurile se întâmplă la timpul lor și nu a venit momentul să facă acest pas important din viața ei.

 

„Sunt mult mai împlinită acum și mai hotărâtă. Nora Luna m-a ajutat să descopăr că am un instinct de supraviețuire fără margini când vine vorba de ea și de oamenii pe care îi iubesc. Nora Luna, copilul nostru, este unul din cele mai prețioase daruri pe care mi l-a dat Dumnezeu. Ea a venit ca o primă surpriză frumoasă a vieții mele.”, a declarat vedeta.

Feli vrea să devină mamă pentru a doua oară: "Este una din misiunile mele pe acest Pământ"

„Simt că să adopt este una din misiunile mele pe acest Pământ. Știu că eu nu pot să controlez tot ce ține de viața mea și mai știu că Dumnezeu ne dă așa daruri frumoase atunci când suntem pregătiți să le primim. Eu știu că o să simt când o să fie momentul. Inima mea este deschisă”, a mai declarat Feli.