Feli Donose a devenit cunoscută în anul 2012, când a participat la show-ul Vocea României, în echipa lui Marius Moga. Vedeta a ajuns până în semifinală, însă a fost nevoită să părăsească emisiunea. Atunci, publicul o numea Adele de România, atât pentru asemănarea vocilor celor două artiste, cât și a înfățișării lor.

Participarea la concurs a propulsat-o în lumea showbiz-ului, doi ani mai târziu semnând un contract cu casa de producții HaHaHa Production. Tot atunci, s-a legat o prietenie foarte frumoasă între Smiley și blondină.

Cum stă Feli cu răbdarea?

Cântăreața postează, pe contul său de Instagram, mici detalii despre ea. Aceasta le scrie fanilo, detalii despre personalitatea ei pe care aceștia nu le știu și nici nu le-ar fi bănuit. În această seară, prietena lui Smiley a povestit despre faptul că nu stă deloc bine cu răbdarea.

„PROST! Stau foarte prost! Dar mă mint și laud că am făcut progrese doar ca să-mi dau șuturi în fund și să fac ceva în legătură cu asta! (…) Care-i frate faza cu răbdarea? De ce nu am cuvântul acesta în dicționar? Ce-i atât de greu? (…) Mi-e ciudă că nu am răbdare! Doamne, câte aș rezolva! (…) No, hai! Că o rezolv eu și pe asta când m-oi enerva odată!”, a scris blonda pe contul ei de socializare.

Feli, probleme de personalitate! Vedeta nu poate deloc să sporte această situație. „Când m-oi enerva odată”

Se pare că Feli Donose este nerăbdătoare și curioasă, exact ca un copil. Întrebarea De ce? este mai mereu pe buzele artistei. Tot în aceeași postare, vedeta a scris că și-ar dori să lase mai mult de la ea și să nu mai reacționeze impulsiv la supărare.

Cântăreața, în vârstă de 34 de ani, este mămica unei fetițe superbe, Nora Luna, care a împlinit recent 2 ani. Artista urmează să se și căsătorească cu tatăl micuței, în viitorul apropiat. De curând, acei doi s-au logodit, vedeta făcând marele anunț pe contul ei de Instagram.