Feli este o familistă convinsă, iar acest lucru nu poate fi contestat de nimeni. Iubirea cu care artista își învăluie familia nu cunoaște limite. În cursul zilei de azi, vedeta a postat pe contul ei de socializare un mesaj emoționant în care îi care își exprimă mulțumirea mamei sale.

Feli, o artistă extrem de cunoscută la noi în țară a făcut pubilic un mesaj în care i-a adresat mamei sale doar cuvinte de laudă. Ei bine, mesajul a fost însoțit de un scurt clipuleț, iar protagonistele erau cântăreața împreună cu fiica ei iubită.

Aflându-se în studioul de înregistrare, Feli și fetița ei par foarte fericite. Aceasta o întreabă pe micuță ce face ea în studioul de înregistrări, la care fiica ei răspunde: „Lala”. După o scurtă introducere în care artista expilcă publicului că mama ei nu a fost susținută în copilărie ca să-și urmeze visul.

Mama lui Feli a fost lângă ea întotdeauna

Feli, declarație emoționantă pentru mama sa

Feli mărturisește că aceeași ființă a fost lângă ea constant:

„Mama m-a susținut din ziua 1 în a-mi urma visul. Mi-a spus “ Zana lu’ mama, multe nu pot să îți ofer material, dar ai toată încrederea și susținerea mea.” Azi îmi cant poveștile, mama mă vede la Tv, mă aude la radio, mă vede agitată sau nervoasă și știe că după asta urmează un moment de creație. ”

Declarațiile emoționante au stârnit reacții pozitive în rândul urmăritorilor de pe Instagram care i-au apreciat artistei cuvintele. Mama a ajutat-o pe Feli să fie o artistă foarte recunoscută în țara noastră, iar cuvintele: „veșnic recunoscătoare pentru mama me-comoara mea”, își găsesc sensul în munca vedetei.

Feli a participat le emisiunea „Vocea României”, emisiune care i-a adus popularitatea, căci talentul  i-a fost apreciat. Debutul inițial în muzică a fost cu trupa pop-rock Alines. Această trupă a ajutat-o să-și arate talentele de compozitoare și solistă. Acum, se bucură de admirația fanilor, pe care îi încântă cu melodii deosebite de fiecare dată.