Feli, mama unei fetițe de aproape doi ani, a reacționat dur, după ce a văzut amenințările primite de Antonia. Mai mulți oameni i-a trimis mesaje ciudate Antoniei, în care i-au spus că îi doresc să îi moară copiii. Acestea nu au fost singurele lucrurile pe care oamenii le-au scris artistei, dar acestea sunt cele care au enervat-o pe Feli.

Ce a declarat Antonia?

Antonia s-a plâns recent urmăritorilor de pe Instagram, pentru că nu mai suporta să primească mesaje de amenințare. Zi și noapte, cântăreața era ameninațată de mai mulți indivizi pe Instagram; iar ea și-a rugat urmăritorii să o ajute să le dea report.

Cel ami dureros a fost pentru Antonia să citească mesajele de amenințare pentru copiii ei, Dominic și Akim. Ei nu au nicio vină și nu ar fi trebuit să fie implicați în asta. Cântăreața chiar a postat și câteva dintre mesajele primite de la haterii ei, iar colegii de breaslă i-au sărit în ajutor. Antonia a mai spus că acceptă tpate cuvintele urâte pe care le primește, dar nu poate să tacă atunci când vine vorba de copiii ei.

”Mă faceți în toate felurile, ok, accept, dar când începeți cu mesaje despre copiii mei, mi se pare că sunteți bolnavi, băi dar sunteți bolanavi la cap, nu ai cum să faci așa ceva, nu ai cum. Poți să mă urăști pe mine, poți să mă faci în toate felurile pentru că sunt obișnuită, dar tu când scrii că vrei să moară copilul cuiva, eu nu înțeleg, pe mine mă depășește situația”, au fost doar câteva dintre cuvintele Antoniei pe care le-a postat pe InstaStory.

Cum a reacționat Feli?

Feli a fost una dintre primele vedete care au reacționat la asta. Artista a vorbit cu lacrimi în ochi despre situația grea prin care sunt nevoiță să treaca Antonia și cei mici. Feli este și ea mamă la rândul ei și i-a luat apărarea Antoniei pe Instastory.

”Stăm seara și ne întrebăm, noi haterii, de ce am atâtea lipsuri, de ce sunt atât de neferict, nefericită; de ce în familia mea totul merge pe dos. Pentru că ce dai, aia primești. În caz că nu ați înțeles cum funcționează cerurile, Universul. Ce dai, aia primești. Facei bine, primești bine, faci rău, apoi surpriză. Apoi stai, după tot răul pe care l-ai făcut și pe care o să-l primești, stai și roagă-te la Dumnezeu, vai Doamne ajută-mă să trec peste. Să scoți pe gură asemenea porcării, să îți moară copiii, să îți moară familia, e dincolo de capacitatea mea de a înțelege.”, a spus Feli pe Instagram.