Reclamă
Reclamă

FCSB va întâlni campioana statului San Marino, Virtus AC, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Tragerea la sorți a avut loc marți, la Nyon.

Prima manșă se va disputa pe San Marino Arena, pe 9 sau 10 iulie, în timp ce returul va avea loc pe 16 sau 17 iulie, la București. De asemenea, miercuri va avea loc tragerea la sorți pentru al doilea tur preliminar al competiției.

În ceea ce privește echipa Corvinul Hunedoara, aceasta va întâlni formația Paksi FC din Ungaria în primul tur preliminar al Ligii Europa, conform tragerii la sorți de la Nyon.

Reclamă

Primul joc dintre Corvinul Hunedoara și Paksi FC se va disputa pe 11 iulie, în Ungaria, în vreme ce returul va avea loc la Sibiu, pe 18 iulie. FC Corvinul a anunțat că orele de disputare ale partidelor vor fi anunțate ulterior.

„Suntem încrezători în șansele noastre și vom da tot ce putem pentru a obține un rezultat bun“, a declarat un oficial al echipei FCSB.

„Este o mare provocare pentru noi, dar suntem pregătiți“, a adăugat un reprezentant al clubului Corvinul Hunedoara.

În concluzie, ambele echipe românești se pregătesc intens pentru aceste meciuri esențiale din preliminariile competițiilor europene și așteaptă cu nerăbdare să își întâlnească adversarii.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro