Fiica cea mare a lui Adrian Minune, Adriana Simionescu a participat la fenomenul național „Vocea României”, iar acum aceasta își dorește să participe și la X Factor.

Adriana și-a dorit mereu să evolueze în cariera muzicală, iar acum face pași importanți pentru a-și începe cariera solo. F

În cadrul unor întrebări adresate de fanii săi din mediul online, Adriana a vorbit și despre noile planuri pe care le are legat de viitoarele concursuri naționale la care vrea să participe în viitorul apropiat.

“Ai de gând să încerci și la alt concurs de muzică? Gen «X Factor?»” este mesajul primit de Adriana de la un fan. “Mi-ar plăcea să încerc și la «X Factor», dar, acum urmează alte proiecte pe care sunt sigură că o să le iubiți #alleyesonme ”, a fost răspunsul Adrianei Simionescu.

Ce a transmis Adrian Minune după prestația fiicei sale, la Vocea României

„Dragii mei, vă mulțumesc celor care au fost alături de Adriana mea și de mine, mulțumesc tuturor fanilor, mulțumesc tuturor celor care au votat. Mulțumesc Pro-ului pentru că Adriana a ajuns în semifinale. Mulțumesc lui Chirilă, Irina, lui Smiley și lui Brenciu, frățiorul meu. Asta este viața, viața merge mai departe”, a transmis Adrian Minune.