Reclamă
Reclamă

O fată de 9 ani din comuna argeșeană Mălureni este căutată de polițiștii din Costești după ce a fost dată dispărută de mama ei, ultima oară fiind văzută în Costești.

„Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești desfășoară cercetări, în urma sesizării privind dispariția minorei Furdui Elena Mălina, de 9 ani, cu domiciliul în Mălureni, văzută ultima dată pe raza orașului Costești. Din verificările efectuate până la acest moment a rezultat că minora s-a deplasat în orașul Costești în jurul orei 10:00, împreună cu mama și un alt minor, pentru a merge la o unitate medicală, lipsa minorei fiind observată în jurul orei 17:30”, informează marți IPJ Argeș, potrivit Agerpres.

Polițiștii desfășoară activități specifice pentru identificarea minorei, însă până în prezent aceasta nu a fost găsită.

Reclamă

Datele persoanei au fost transmise unităților de poliție, precum și altor structuri cu atribuții de legitimare a persoanelor – jandarmi și polițiști locali.

Fata are ca semnalmente: înălțime 1,20 metri, circa 30 de kilograme, ochi căprui, păr negru, lung. La momentul plecării purta o bluză albă cu dungi negre, pantaloni negri, papuci albi.

Persoanele care pot da relații despre minora în cauză sunt rugate să anunțe Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Costești, la telefon 0248 672 336.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro