Răpirea fetei din Sibiu de 14 ani nu a fost întâmplătoare. Cineva a plătit mii de euro ca adolescenta să plece din casa părinților

Apar noi detalii șocante în cazul adolescentei de 14 ani din Sibiu, răpite din casa părinților săi. Cei 4 bărbați care au luat-o în miez de noapte ar fi primit o sumă mare de bani. Iar totul a fost pus la cale de o femei, nu de iubitul tinerei, după cum s-a crezut inițial.

Autoritățile au elucidat cazul Luminiței, adolescenta răpită în toiul nopții din casa părinților săi. Luni, 9 ianuarie, un grup de 4 bărbați înarmați au pătruns în locuință. Au reușit să o ia pe fată și au dus-o în afara județului Sibiu.

Părinții tinerei au alertat autoritățile, care au emis la nivel național o alertă de „răpire copil”. După o zi întreagă de căutări, polițiștii din Sibiu au găsit-o pe Luminița într-o casă  din Vad, comuna Șercaia, județul Brașov.

Inițial, s-a crezut că întreaga răpire a fost pusă la cale de iubitul fetei, un tânăr de 23 de ani. Părinții tinerei voiau să o mărite pe aceasta cu un alt bărbat, iar ea s-a opus cu vehemență acestui lucru.

O femeie a plătit ca Luminița să fie răpită din casa părinților săi

Autoritățile au descoperit însă că nu tânărul a fost în spatele răpirii, ci mama lui. Iar ca să pună totul în acțiune, a plătit suma de 8.000 de euro celor 4 bărbați care au răpit-o pe Luminița.

Aceștia au intrat în casa familiei sale și au luat-o din camera în care dormea alături de mama sa. Înarmați, nu au putut fi opriți, așa că au răpit-o pe fată și au urcat-o într-o mașină care-i aștepta afara.

Femeia și-a dorit s-o ia pe adolescentă de la părinții săi, după ce fiul ei se îndrăgostise de ea. Se pare că cei doi s-au cunoscut pe Facebook. După mai multe conversații, au decis că tânărul va veni să o ceară în căsătorie de la părinții săi. Însă familia Luminiței avea cu totul alte planuri.

Când a aflat că fiul său nu o va avea pe cea pe care și-o dorește, femeia a decis să o ia cu forța. Iar tânăra de 14 ani nu a știut nicio secundă că va fi luată.

Acum, ea s-a întors acasă, la părinții săi. Iar cele 5 persoane implicate în răpirea sa au ajuns în spatele gratiilor, în arest preventiv pentru 30 de zile.

Share.