Reclamă
Reclamă

O fată de 13 ani din judeţul Vrancea este căutată de poliţişti după ce a plecat de acasă, din comuna Vultura, şi nu s-a mai întors. „La data de 19 iunie 2024, ora 20.44, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că, în jurul orei 20.20, Răducan Ana Maria, în vârstă de 13 ani, a plecat voluntar de la domiciliul ei din comuna Vulturu şi nu a mai revenit”, a anunţat IPJ Vrancea, potrivit News.ro.

Fata are o înălţime de 1,55 metri, greutate – 49 kilograme, păr lung şaten, ochi căprui. La momentul plecării, ea era îmbrăcată cu tricou alb, blugi albi şi adidaşi negri.

Persoanele care deţin informaţii utile în vederea găsirii adolescentei sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112.

Reclamă

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro