Sahar Tabar, un star faimos al Instagramului din Iran, a fost arestată sâmbăta aceasta.

Acuzațiile care i-au fost aduse au fost de blasfemie, incitare a violenței, corupția persoanelor tinere prin intermediul rețelei de socializare și obținerea de bani prin intermediul unor maniere ilegale.

Fata este cunoscută pentru numeroasele intervenții chirurgicale pe care și le-a făcut. Mulți sunt de părere că aceasta și-a făcut toate aceste operații pentru a semăna cât mai mult cu actrița Angelina Jolie.

Contul său de Instagram, care a strâns de-a lungul anilor în jur de 26,800 de mii de urmăritori, a fost suspendat la scurt timp după arestarea tinerei, însă mulți dintre fanii ei au păstrat poze și videoclipuri cu ea.

Numele real al fetei este Fatemeh Kh și a devenit celebră în urmă cu un an, după ce a postat online poze cu modificările pe care și le-a făcut la structura feței. Aceste schimbări au fost obținute prin intermediul a numeroase proceduri de chirurgie cosmetică. Numărul aproximativ al operațiilor pe care fata în vârstă de 22 le-a făcut este de aproximativ 50.

Sahar Tabar a fost criticată destul de puternic datorită modului în care arată, iranienii care o urmăreau afirmând că seamănă foarte mult cu actrița Angelina Jolie sau cu personajul animat Corpse Bride, din filmul cu același nume. Deși nu există o declarație clară a fetei care să afirme că aceasta a fost intenția ei, ea va rămâne cu această imagine în istoria mediului online.