Fata care și-a făcut peste 50 de operații estetice pentru a arăta ca Angelina Jolie a fost arestată

Reclama

Reclama

Sahar Tabar, un star faimos al Instagramului din Iran, a fost arestată sâmbăta aceasta. Acuzațiile care i-au fost aduse au fost de blasfemie, incitare a violenței, corupția persoanelor tinere prin intermediul rețelei de socializare și obținerea de bani prin intermediul unor maniere ilegale.

Fata este cunoscută pentru numeroasele intervenții chirurgicale pe care și le-a făcut. Mulți sunt de părere că aceasta și-a făcut toate aceste operații pentru a semăna cât mai mult cu actrița Angelina Jolie.

Reclama

Contul său de Instagram, care a strâns de-a lungul anilor în jur de 26,800 de mii de urmăritori, a fost suspendat la scurt timp după arestarea tinerei, însă mulți dintre fanii ei au păstrat poze și videoclipuri cu ea.

Numele real al fetei este Fatemeh Kh și a devenit celebră în urmă cu un an, după ce a postat online poze cu modificările pe care și le-a făcut la structura feței. Aceste schimbări au fost obținute prin intermediul a numeroase proceduri de chirurgie cosmetică. Numărul aproximativ al operațiilor pe care fata în vârstă de 22 le-a făcut este de aproximativ 50.

Sahar Tabar a fost criticată destul de puternic datorită modului în care arată, iranienii care o urmăreau afirmând că seamănă foarte mult cu actrița Angelina Jolie sau cu personajul animat Corpse Bride, din filmul cu același nume. Deși nu există o declarație clară a fetei care să afirme că aceasta a fost intenția ei, ea va rămâne cu această imagine în istoria mediului online.

 

loading...
Reclama

Reclama

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0