Reclamă
Reclamă

Prima dată, spune fata, a fost vândută la 14 ani jumate în Amara, județul Ialomița. Acolo, era forțată să facă lucruri ce nu-i plăceau și a rămas însărcinată cu cel ce o cumpărase.

După cum spune ea: „Era un iad ce trăiam acolo.” Din acest motiv, fata a fugit, însă ajunsă la tatăl ei, situația nu avea să se schimbe în bine nici pe departe.

Tatăl a primit-o cu copilul în brațe și le-a dat voie să doarmă o noapte acolo. Apoi, fata a început să lucreze, iar când s-a intors acasă de la muncă, copilul nu mai era de găsit.

În schimb, era o mașină și tatăl o vindea iar. Acum, fata spune că nu știe nimic despre băiețelul ei. Nici dacă e mort sau trăiește.

Reclamă

Al doilea cumpărător a pus-o la cerșit și o ținea bătută. Apoi a fost iar chinuită și vândută la barbut.

A ajuns în Franța, să fie pusă la cerșit, iar când încheia cu cerșitul i se trimiteau tot felul de oameni pentru a produce bani. Dacă nu producea, era bătută crunt.

Abia după doi ani a reușit să scape de acolo. L-a cunoscut pe cel ce urma să-i fie soț, dar acesta a fost arestat patru ani mai târziu.

Acum, femeia este singură cu doi copii. A fost în țară, dar la scurt timp a plecat din nou în Franța pentru a găsi de lucru.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro