Reclamă
Reclamă

Doi autori de farse din Federația Rusă, cunoscuți sub numele de „Vovan și Lexus”, au fost recompensați cu un important premiu de stat în cadrul unei ceremonii desfășurate la Kremlin, a raportat joi agenția de presă RIA, citată de Reuters.

RIA a publicat o fotografie cu cei doi farsori, Vladimir Kuznețov și Alexei Stoliarov, la ceremonie, unde aceștia purtau distincții ce par a fi Ordinul Prieteniei și țineau în mâini pahare cu șampanie. Aceeași agenție de presă rusă a precizat că ceremonia a avut loc miercuri.

Ordinul Prieteniei este atribuit unor cetățeni ruși și străini pentru consolidarea păcii, prieteniei, cooperării și înțelegerii dintre Rusia și alte națiuni, printre alte criterii.

Reclamă

Deocamdată, nu există o reacție din partea celor doi farsori ruși, care au publicat luna trecută imagini extrase dintr-un apel video pe care l-au efectuat cu ministrul britanic de Externe, David Cameron, pe care l-au păcălit făcându-l să creadă că vorbește cu un fost președinte al Ucrainei.

Duoul „Vovan și Lexus” este celebru în Rusia după ce, de-a lungul anilor, a păcălit o serie de politicieni, inclusiv pe prim-ministrul italian, Giorgia Meloni, președintele turc, Recep Tayyip Erdogan, și, în 2022, pe ministrul britanic al Apărării din acea perioadă, Ben Wallace.

Recapitulând, farsorii ruși Vladimir Kuznețov și Alexei Stoliarov, cunoscuți ca „Vovan și Lexus”, au fost premiați cu Ordinul Prieteniei la Kremlin. Ordinul recunoaște meritele în consolidarea înțelegerii și cooperării între Rusia și alte națiuni. Evenimentul a fost raportat de agenția de presă RIA, care a publicat și o fotografie a celor doi la ceremonie.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro