Oana Ciocan a părăsit competiția când nici nu se aștepta.

La scurt timp după anunțul lui Daniel Pavel, fanii s-au revoltat și au lăsat mai multe comentarii în care spun că regretă eliminarea tinerei. Cea care ar fi meritat să plece acasă este de fapt, Elena Chiriac și nu Oana Ciocan. 

Internauții, dezamăgiți de eliminarea Oanei Ciocan

Nici ediția de aseară nu a fost lipsită de controverse. Fanii nu se așteptau ca tânăra în vârstă de 24 de ani să fie eliminată. Ba mai mult, internauții și-ar fi dorit să o vadă în finală. Alți fani sunt de părere că Elena Chiriac va câștiga competiția, deși nu ar merita. Să fie ea cea care va pleca cu marele premiu acasă?

„Îmi pare rău pentru Oana Ciocan, era favorita mea! Aduceți-o înapoi în concurs, trebuia să plece Elena”, „A fost eliminată că era bună și ceilalți se simțeau în pericol”, „Oana a fost mult mai bună decât Elena în acest joc, dar depinde și de norocul fiecăruia”.

„Felicitări Oana, un om frumos, cu caracter, demn, corect! Deși văd că se spune că este aranjat, că se știe câștigătorul… nu pot crede, deși datele tind spre asta”, „Oana merita să ajungă în finală”, sunt câteva dintre comentariile fanilor de pe Facebook.

Fanii „Survivor România”, scandalizați după eliminarea Oanei Ciocan. Cine are cele mai mari șanse să câștige competiția
Captură Tv

Astfel că fanilor le pare rău că au plecat acasă atât Marian Drăgulescu, cât și Oana Ciocan. Internauții și-ar fi dorit să îi vadă pe cei doi în finală. Cât despre cine văd fanii emisiunii câștigător, aceștia sunt de părere că Elena Chiriac va pleca cu trofeul acasă, mai ales că tatăl său lucrează la Pro Tv.

De-a lungul timpului, au existat tot felul de speculații cu privire la cine ar putea câștiga emisiunea, cei mai mulți dintre internauți susțin că nu este corect ca luptătoarea de taekwondo să mai rămână în competiție, având în vedere că e în coada clasamentului.